NFI Utbildning. Intensivutbildning i online marketing

utbildning
UTMANING

Utbilda NFIs kunder i hur man kan och bör hantera och agera online för att utveckla kostnadseffektiv online marknadsföring. Målet med utbildningen är utveckla kostnadseffektiv och resultatorienterad online marknadsföring.

LÖSNING

Digital Intelligence tar ett helhetsansvar som kursansvarig och levererar rätt utbildare, gästföreläsare, rådgivare och ansvarar för att kursinnehållet stärker digitala medarbetare. Genom att kombinera tre marknadsföringsmetoder; Brand Management, Community Management och Innehållsmarknadsföring utvecklas en konsekvent och relevant marknadsföringsplattform för dagens digitala landskap. Utbildningen utgår från vår egenutvecklade utbildningsmetodik ”9-steg till digitala affärer” samt arbetsmetodiken ”Den digitala resan” för att utveckla en verksamhet.

RESULTAT

NFI erbjuder sina kunder en unik utbildning för dem som vill lära sig marknadsföringsmetoder som leder till kostnadseffektiv online marknadsföring.

Deltagarna blir trygga och modiga med sin nya kunskap, samtidigt som de adderar ett affärsmässigt perspektiv i sina arbetsuppgifter.

Läs mer om utbildningen här >>