Utveckla & säkerställa kursinnehåll för ny yrkesutbildning (YH-utbildning)

yh-utbildning / marknadskommunikatör sociala medier / konceptsäljare / e-commerce manager / nya digitala yrkesroller
UTMANING

När det ännu inte finns någon tydlig arbetsbeskrivning eller kravställning för en ny digital yrkesroll är det mycket svårt att hitta rätt kursansvarig för uppdraget.

En kursansvarig som har; 1) uppdaterad kunskap inom det specifika digitala området, 2) en utbildningsmetodik som omfattar hela digitala affären och 3) en pedagogisk ådra i sin förmedling.

Nackademin

plushogskolan

ihm_logo150

 

 

LÖSNING

Digital Intelligence tar ett helhetsansvar som kursansvarig och levererar rätt kursinnehåll och examensuppgifter, utbildare samt inspirerande föreläsare.

Vårt ansvar är att säkerställa digitalt kompetenta medarbetare.

Vi utgår från vår egenutvecklade utbildningsmetodik ”9-steg till digitala affärer” samt arbetsmetodiken ”Den digitala resan” för att utveckla en verksamhet.

RESULTAT

Utbildningsanordnare för yrkesutbildning får en erfaren kursansvarig, ett kursinnehåll som fångar upp specialiserade områden och samtidigt säkerställs att kunskapen fungerar i ett bredare perspektiv, det vill säga för verksamhetens hela digitala affär.

Studenterna blir trygga och modiga med sin nya kunskap, samtidigt som de adderar ett affärsmässigt perspektiv i sina arbetsuppgifter.